EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Д-р Йордан Стоичков

Отделение по Инвазивна гастроентерология към Клиника по вътрешни болести
Специализант
Гастроентерология

Д-р Йордан Стоичков завършва медицина в Медицински факултет на Софийския университет "Свети Климент Охридски" през 2022 г.  

Има опит и интереси в областта на интервенционалната гастроентерология,  диагностиката и лечението на заболявания на билио-панкреасната система, ултразвукова диагностика и манипулации под ехографски контрол, диагностична и терапевтична горна и долна ендоскопия.

 

По време на студентските си години работи в някои от водещите болници в София, където има възможност да се учи от утвърдени специалисти, трупайки професионален опит и знания.

Започва първата си работа, в сферата на медицината, в Клиниката по анестезиология и интензивно лечение (КАИЛ) на УМБАЛ „Света Екатерина“ в периода от септември 2019 г. до март 2020г, след което става част от екипа на Oтделението по Гастроентерология в МБАЛ Св.София. Там активно участва в множество интервенции в областта на интервенционалната гастроентерология.

След  дипломирането си практикува в Спешното отделение на УМБАЛ "Света Анна" София, а от м. май 2023г работи в МЦ АмериМед, където участва в извършването на профилактични прегледи, включващи абдоминална ехография.

През м. март 2024 г. се присъединява към екипа на УМБАЛ "Софиямед" и Oтделението по инвазивна гастроентерология към Kлиника по вътрешни болести и хепатогастроентерология.

 

 

Графици за прием


Етаж Адрес График Прием Запази час
Етаж 2 БЛОК 1
бул."Г.М.Димитров" 16

Понеделник: 9:00 - 11:00; Сряда 16:00 - 18:00ч.

not checkНЗОК
checkДЗОФ
checkплатен прием

График ДКЦ

График ДКЦ

Детски неотложен кабинет, който функционира в ДКЦ „Софиямед“-Люлин функционира 24 часа, 7 дни в седмица

Детски неотложен кабинет

Специализирани центрове Софиямед

Специализирани центрове