EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ НА МЛЕЧНИ ЖЛЕЗИ В ЦЕНТЪР ЗА МЛЕЧНИ ЖЛЕЗИ "СОФИЯМЕД"

По случай Световния месец за борба с рака на гърдата и разкринето на специализиран Център за профилактика, диагностика и лечение на заболяванията на млечните жлези в медицински комплекс „Софиямед“, екипът на Центъра обявява безплатни скринингови прегледи от хирурга- мамолог д-р Миряна Сечанова, с включено изследване чрез ехография/мамография на млечни жлези.
 
 
В рамките на безплатната кампания консултации при вече установено злокачествено заболяване на млечните жлези ще извършват и останалите специалисти от Центъра - д-р Елица Енева-хирург, д-р Даниела Джаджева-онколог, д-р Диляна Василева-специалист по нуклеарна медицина и началник Отделение, д-р Иван Георгиев-лъчетерапевт и началник на Отделение.
Прегледите се извършват чрез предварителна регистрация на данните на пациента на Регистратурите в медицинския комплекс.
 
 
Образните изследвания -ехография и мамография ще се извършат от образните диагностици д-р Ралива Вучкова и д-р Симона Попова.
 
 
Всички прегледи се извършват в ДКЦ "Софиямед" БЛОК1, а консултациите с д-р Диляна Василева - специалисти по нуклеарна медицина в ДКЦ "Софиямед"-Люлин на тел. 02 465 0003
 
 
Час за безплатен преглед може да запишете на тел. 02 465 0000 или директно от тук: https://superdoc.bg/lekar/bezplatni-ehografski-pregledi-na-mlechni-zhlezi
 
 Повече информация за Център за млечни жлези "Софиямед" вижте ТУК