EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Д-р Колчаков и д-р Върляков: Честит празник, колеги анестезиолози!

Освен опитни в своята специалност анестезиолози, чиито професионален празник отбелязваме днес, д-р Иван Колчаков и д-р Людмил Върляков са и официални говорители на УМБАЛ "Софиямед". В знак на уважение и признателност към професионалния им труд и в двете им "поприща", както и работата на целия екип на Отделението по анестезиология и интензивно лечение в "Софиямед", в Световния ден на анестезиолога, управителят на лечебното заведение д-р Йордан Пелев връчи на двамата сребърни монети със златен обков с логото на "Софиямед" и лика на Свети Иван Рилски Чудотворец-покровител и пазител на българския лекар.

 

"В деня на професионалния Ви празник и в навечерието на Деня на българския лекар-19 -ти октомври, Ви благодаря за професионализма и отдадеността към пациентите, както и за ангажираността Ви обществеността да бъде информирана чрез коментарите на двама Ви в медиите, за всичко по-важно свързано с лечебното заведение. Бъдете здрави и честити, както и целият екип на Отделението по анестезиология и интензивно лечение на УМБАЛ "Софиямед", и колегите Ви в цялата страна. Специалността Ви е изключително дефицитна не само у нас, но и в световен мащаб, а компетенциите Ви – незаменимо важни за спасяването на Живота. Бъдете все така мотивирани в ежедневната Ви работа. Желая Ви бодър дух и успехи", каза управителят д-р Пелев.

 

От своя страна двамата лекари поздравиха своите колеги от всички лечебни заведения на „Булфарма“, както и тези от цялата страна, и им пожелаха здраве за тях, семействата и пациентите им.