EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Медицински лаборант/Биолог за звено Вирусология и Микробиология

19.07.2024 петък

Медицински лаборант/Биолог за звено Вирусология и Микробиология

ДКЦ "Софиямед" ЕООД, бул.Г.М.Димитров № 16 е част от верига лечебни заведения, функциониращи на територията на гр.София. Със своята дългогодишна практика и високите стандарти на работа, доверие изградено в пациентите и във връзка с разширяване на своята дейност търсим подходящите кандидати за следната позиция: Медицински лаборант/ Биолог за звено Вирусология и Микробиология.

Основни задължения:
Извършване на лабораторни изследвания , съгласно медицинските стандарти и правилата за добра медицинска практика;
Умение за работа с апаратура ;

Минимални изисквания за заемане на длъжността:
-Завършено медицинско образование. Трудов стаж не е задължителен, предимство е работа на подобна позиция.
-Допълнителни умения и квалификации, носещи предимство за кандидатите:
-Работа с медицинска техника техниката и апаратура.
-Компютърни умения – специализирани здравни софтуери;

Професионална етика:
Зачита личното достойнство и правата на пациентите. При изпълнение на своите задължения не разпространява информация от личен характер, която би могла да накърни личното достойнство на пациент, лекар, ръководител, работник или служител в медицинския център. Служителят е длъжен да бъде лоялен към работодателя, като не злоупотребява с неговото доверие и не разпространява поверителни за него сведения, както и да пази доброто име на здравното заведение.

Ако проявявате интерес към обявената позиция, моля да изпратите вашата автобиография и актуална снимка на е-мейл: ebibinovska@bulpharma.bg
Всички кандидатури ще бъдат разгледани при пълна конфиденциалност, според ЗЗЛД и при спазване на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27.04.2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработване на лични данни . Само одобрените кандидати по документи ще бъдат поканени на среща разговор.