EN
Back to top hospitalsofiamed.bg

Тестове за антитела за коронавирус в 'СОФИЯМЕД'

Бързи тестове за антитела за коронавирус Бързи тестове за антитела за коронавирус Бързи тестове за антитела за коронавирус
Бързи тестове за антитела за коронавирус

ДКЦ "Софиямед" (БЛОК1, бул.Г.М.Димитров 16) и ДКЦ "Софиямед"-Люлин Ви предлагат възможността за извършване на бързи тестове за антитела IgM и IgG за SARS- COV- 2( COVID – 19).

 

Бързите тестове за наличие на антитела за кононавирус са лесни за изпълнение-взима се 1 капка кръв от пръста и резултатът е готов до 20 мин. При позитивиране на антитела от вида IgM e препоръчително да се извърши PCR тест за потвърждение на инфекцията, който също може да се осъществи в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 и ДКЦ "Софиямед"-Люлин. 

 

ДКЦ "Софиямед"-БЛОК1 (Г.М.Димитров 16)

Без предварително записване!

Резултати за наличие на антитела IgG и IgM се получава до 20мин.

ЦЕНА: 33лв.

 

 

ДКЦ "Софиямед"-Люлин:

Без предварително записване!

Резултати за наличие на антитела IgG и IgM се получава до 20мин.

ЦЕНА: 33лв.


ТЕСТОВЕ ЗА КОЛИЧЕСТВЕНО И КАЧЕСТВЕНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА АНТИТЕЛА ЗА КОВИД

IgG/IgM:

Извършва БЕЗ предварително записване в Клинична лаборатория на ДКЦ "Софиямед" (само на адрес бул."Г.М.Димитров" 16), ет.0.

 

ДКЦ „Софиямед“(бул.Г.М.Димитров 16) предлага на своите пациенти възможност чрез нов вид тестове да изследват специфични антитела IgG и IgM срещy SARS-COV-2-19 по CLIA(хемилуминисценция)метод. И двата теста се извършват чрез вземане на венозна кръв, а резултатите се получават в рамките 1 ден.

 

Изследването за количествено определяне на IgG антитела представлява хемилуминисцентен имунологичен тест за определяне на специфични анти-S1 и анти-S2 антитела. Тестът е предназначен за идентифициране на антела, изработени в организма след прекарана ковид инфекция, предоставяйки индикация за наличието (количество) и качеството им.

Тестът е подходящ да се проведе около 20 дни след преболедуване на инфекцията.

 

Чрез  тестът за антитела IgM може да разберете дали се установява начална остра фаза на инфекцията с ковид и дали имунната Ви система реагира на инфекцията.  IgM антелата се образуват в организама средно 5-14 дни след инфектиране с вируса. Положителният резултат не означава текуща инфекция, но представлява имунна реакция на организма  след заразяването.

Цена за IgG тест: 30лв.

Цена за IgM тест:30лв.


*Не е задължително кръвната проба да е на гладно!


В ДКЦ „Софиямед“ -Люлин може да осъществите количествено определяне на IgG антитела, както и количествен тест за SARS-CoV-2 - неутрализиращи антитела по CLIA(хемилуминисценция)метод.


Цена за SARS-CoV-2 - неутрализиращи антитела (количествен)   - 30лв.

Цена за IgG тест: 30лв.


И двата вида теста може да извършите в Клинична лаборатория на ДКЦ „Софиямед“ -Люлин всеки делничен ден без предварително записване.

*Не е задължително кръвната проба да е на гладно!


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ СЕРТИФИКАТ ЗА НАЛИЧИЕ НА АНТИТЕЛА ВИЖТЕ ТУК


ДКЦ и УМБАЛ „Софиямед” - БЛОК 1

02 465 00 00

ДКЦ и УМБАЛ „Софиямед” - БЛОК 2

02 465 00 02

ДКЦ и УМБАЛ "Софиямед" - Люлин

02 465 0003

СПЕШНА ПОМОЩ

+359 890 123 150